Tietoa Kyvykkäästä

Mikä on Kyvykäs?

Kyvykäs on markkinapaikka, joka tekee palveluiden ostamisesta ja myymisestä naurettavan helppoa.
Markkinapaikassa kuka tahansa voi ryhtyä myymään palveluita, oli sitten opiskelija, yrittäjä, työtön tai työssäkäyvä. Palveluiden ostajat löytävät läheltä monia mielenkiintoisia palveluita kyvykkäiltä tekijöiltä.

Työn tekemisen murros

Olet varmasti huomannut saman kuin mekin – työelämä on valtavan murroksen kourissa. Perinteiset työurat lyhenevät ja työ ylipäätään pirstaloituu. Kaikessa on varjopuolensa, mutta samalla murros avaa uusia mahdollisuuksia. Yhteiskunta antaa yhä enemmän myöten juuri sellaisen työnteon toteuttamiselle, joka itselle sopii. Kuka tahansa voi periaatteessa tehdä vaikkapa harrastuksestaan sivubisneksen – tai miksei päätyönkin. Yrittäjyyden kynnys madaltuu kevytyrittäjyyden myötä, ja myös aktiivimalli ohjaa satunnaisen työnteon pariin.

Me haluamme tehdä omilla ehdoilla työn tekemisestä mahdollisimman helppoa kenelle tahansa. Saat itse päättää, milloin, mitä, miten ja kenelle teet – me autamme löytämään maksavia asiakkaita ja opastamme käytännön asioiden kanssa.

Potentiaali hyötykäyttöön – kokeile riskittömästi

Kaikkien meidän lähipiirissä on mielettömän paljon osaamista, jota voisi hyödyntää enemmänkin. Moni tekee päivätyönään yhtä asiaa, mutta osaisi tehdä miljoonaa muutakin. Toinen taas tarjoaa jo palveluitaan yrittäjänä, mutta monet potentiaaliset asiakkaat eivät vielä tiedä hänestä. Meidän ajatuksenamme on luoda mahdollisuuksia molemmille – halusit sitten kokeilla jotain ihan uutta tai löytää lisää asiakkaita jo olemassa olevalle palvelullesi, Kyvykäs on tukenasi!

Meitä innostaa erityisesti ajatus nopeasta kokeilemisesta. Moni yritysidea jää pöytälaatikkoon, mutta me haluamme madaltaa kynnystä niin paljon, että hulluintakin ideaa on helppo kokeilla ja katsoa, miten se toimii. Voit tehdä myynti-ilmoituksen vaikka heti, kokeillaa toimintaa sen aikaa kun huvittaa ja lopettaa, mikäli ideasi ei tunnukaan hyvältä. Tai sitten voit innostua enemmän kuin koskaan ennen, ja luoda itsellesi unelmien työn.

Kyvykäs on startup

Kyvykäs on Joensuussa ja Helsingissä toimiva startup-yritys, joka on perustettu vuoden 2018 alussa. Tällä hetkellä rakennamme markkinapaikkaa 6-henkisen tiimin voimin. Työmme on vasta alussa, mutta haluamme rakentaa markkinapaikasta alustan, joka mullistaa työn tekemisen ja palveluiden ostamisen. Jos jaat visiomme, voit auttaa meitä kehittämään Kyvykästä antamalla suoraa palautetta — arvostamme kaikkia hyviä ideoita!

Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Myyjälle

Itsensä työllistäjän yksi suurimpia haasteita on uusien asiakkaiden löytäminen. Autamme sinua löytämään uusia asiakkaita, jotta voisit ansaita enemmän. Halusit sitten satunnaista lisätienestiä, tai luoda täysipäiväistä liiketoimintaa, olemme sinun tukenasi.

Tienaa osaamisellasi

Jokaisella meistä on kykyjä, joilla voimme ansaita rahaa. Moni olisi valmis maksamaan palveluista, joita voisit heille tarjota. Kyvykäs on uusi tapa tehdä keikkatöitä – sinä päätät, mitä myyt, milloin ja millä hinnalla. Se sopii erityisen hyvin kevytyrittäjille sekä toiminimi- ja pienyritysten käyttöön.

Lisää näkyvyyttäsi

Itseänsä markkinoiminen voi tuntua hankalalta ja aikaa kuluttavalta hommalta, mutta me olemme sinua varten. Me hoidamme markkinointia puolestasi ja ostajaehdokkaat voivat helposti tutustua palveluihisi. Hyvä tapa aloittaa on tehdä myynti-ilmoitus Kyvykkääseen ja sen jälkeen jakaa omaa myynti-ilmoitusta myös omilla sosiaalisen median kanavilla.

Riskitön aloittaa

Palvelun käyttöön ei liity kuukausi- tai jäsenmaksuja, joten sen käyttö ei vaadi ollenkaan rahaa. Laskutamme vain palvelumaksun toteutuneista kaupoista, eli jos et saa kauttamme lisää tuloja, et myöskään maksa mitään. Palvelumaksumme on 10% toteutuneista kaupoista ja se laskutetaan kuukausittain.

Lue lisää palvelun toiminnasta usein kysytyistä kysymyksistä.

Ostajalle

Kaikkea ei tarvitse osata eikä jaksaa tehdä itse! Ympärillämme on hurjan paljon kyvykkäitä tekijöitä, jotka mielellään auttavat niin pienemmissä kuin isommissakin asioissa. Tarvitsit sitten sähkömiestiä, siivoajaa, graafista suunnittelijaa, valokuvaajaa tai yrityskonsulttia, Kyvykäs-markkinapaikka on sinua varten. Markkinapaikassa kuka tahansa voi alkaa helposti myymään palveluita, joten käyttämällä Kyvykästä voit samalla auttaa opiskelijoita, yksinyrittäjiä, työttömiä tai työssäkäyviä työllistämään itsensä.

Löydä tekijä

Yksinäinen tekijä hukkuu helposti nettiin. Markkinapaikka tekee kykyjen löytämisestä huomattavasti helpompaa. Etsi sopiva tekijä juuri sinun tarpeisiisi.

Olemme tottuneet etsimään erilaisia palveluita, kuten remonttiapua, siivousapua tai muuttoapua googlettamalla. Monesti nettisivujen pohjalta emme kuitenkaan tiedä minkälainen palveluntarjoaja on kyseessä.

Totuus on kuitenkin se, että googlesta ensimmäiset hakutulokset menevät niille, jotka ovat parhaita markkinoimaan eikä niille, jotka ovat parhaita työssään. Tästä syystä Kyvykäs-markkinapaikasta voit löytää sellaisia osaajia, joita et muuten välttämättä löytäisi.

Vertaile

Vertaile tekijöitä hinnan ja sijainnin mukaan. Voit myös katsoa tekijöille annettua palautetta ja valita parhaat arvostelut saaneen myyjän (ominaisuus tulossa).

Olet varmasti kuullut jonkun kysyvän, että tunteeko joku luotettavan tai edullisen lastenhoitajan, maalarin, siivoojan tai valokuvaajan? Kyvykkäässä pystyt muutamalla klikkauksella vertailemaan usean palveluntarjoajan hintoja ja taustatietoja.

Varaa

Ota myyjään yhteyttä, kerro toiveesi ja tee varaus. Yhteydenpito hoituu kätevästi alustan kautta. Kun työ on tehty, myyjä lähettää sinulle laskun.

Toisten työllistäminen ei ole ikinä ollut niin helppoa kuin tänä päivänä. Kyvykkään kautta löydät sopivan palveluntarjoajan muutamalla klikkauksella ja palvelun maksaminen tapahtuu vaivattomasti jälkikäteen lähetettävän laskun kautta. Kaikki Kyvykäs-markkinapaikan myyjät on opastettu käyttämään laskutukseen joko omaa yritystä tai laskutuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia harmaasta taloudesta tai työnantajan velvoitteista, kuten vakuutuksista ja eläkemaksuista. Homma on hanskassa!

Lue lisää palvelun toiminnasta usein kysytyistä kysymyksistä.

Hinnoittelu

0e

Palvelumaksu sisältyy hintaan

Kyvykkään käyttö on ostajille ilmaista – palvelumaksumme sisältyy myyjän hintaan.

0e2

Ei liittymis- tai kuukausimaksua

Myyjille palvelusta ei tule jatkuvia kuluja – laskutamme palvelumaksun vain toteutuneista kaupoista.

10pros2

Provisio vain toteutuneista kaupoista

Perimme myyjiltä 10% provision toteutuneista kaupoista (sis. alv 24%). Laskutamme palvelumaksun kerran kuukaudessa, max 50€ / keikka.

Tiimi

Sakari Tolppanen
Toimitusjohtaja
sakari@kyvykas.fi

Mitja Piipponen
Markkinointi & viestintä
mitja@kyvykas.fi

Janne Eerola
Brändäys & viestintä
janne@kyvykas.fi

Teemu Meriläinen
Teknologia
teemu@kyvykas.fi

Henry Klefström
Markkinointi & Viestintä
henry@kyvykas.fi

Roope Utriainen
Markkinointi
roope@kyvykas.fi

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
050 344 9796
asiakaspalvelu@kyvykas.fi