Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Miksi myisin palveluita Kyvykäs-markkinapaikan kautta?

Markkinapaikka tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada lisää asiakkaita hyvin pienellä vaivalla. Myynti-ilmoituksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, joten uusia tilauksia voi tulla jopa samana päivänä. Markkinapaikan kautta asiakkaasi  pääsevät pian myös antamaan työstäsi palautetta. Keräämällä hyvää palautetta, uusien asiakkaiden on entistä helpompi luottaa palvelusi laatuun. Kaiken lisäksi hinnoittelumme tekee palvelun käytöstä hyvin riskittömän, sillä maksat palvelumaksun vain niistä asiakkaista, jotka saat markkinapaikan kautta.

Miten ryhdyn myyjäksi Kyvykäs-markkinapaikassa?

Kyvykäs-markkinapaikassa kuka tahansa voi myydä omaa osaamistaan. Kun haluat myydä palveluita, kirjaudu palveluun ja tee myynti-ilmoitus. Myynti-ilmoituksen tekeminen vie keskimäärin 15-30 min. Kun ilmoitus on tehty, kiinnostuneet asiakkaat voivat olla sinuun yhteyksissä palvelun kautta. Kun asiakas tekee varauksen tai laittaa sinulle viestin alustan kautta, saat sähköpostiisi ilmoituksen saapuneesta viestistä.

Mitä myynti-ilmoituksen hinta pitää sisällään?

Myynti-ilmoituksen hinta pitää sisällään tekijän palkkion, verot ja alustan palvelumaksun. Ilmoitetun hinnan lisäksi asiakkaalle ei siis tule muita kustannuksia, ellei niistä erikseen sovita ennen työn aloittamista.

Miten markkinapaikka laskuttaa myyjiä?

Seuraamme markkinapaikan kautta toteutuneita kauppoja ja laskutamme myyjää toteutuneista kaupoista. Lasku lähetetään myyjälle sähköisesti 1-3kk välein, riippuen toteutuneiden kauppojen määrästä. Beta-vaiheessa emme veloita myyjiltä mitään.

Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa?

Myynti- ja ostoilmoituksen tekeminen on ilmaista. Myyjiltä peritään palvelumaksu vain markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista. Ostajalle palvelun käyttössä ei ole piilokuluja. Hän maksaa vain listauksessa tai tarjouksessa näkyvän hinnan.

Voinko tehdä osto-ilmoituksen?

Ostoilmoituksen tekeminen palvelussa on yksinkertaista. Kirjaudu sisään palveluun ja paina ”lisää uusi ilmoitus” nappia. Sieltä voit valita kategorian mitä ilmoituksesi koskee. Kun ilmoitus on tehty, myyjät voivat olla sinuun yhteyksissä ja lähettää tarjouksia.

Miten myyjä laskuttaa asiakasta?

Myyjä voi laskuttaa asiakasta itse valitsemallaan tavalla. Myyjä ilmoittaa käyttämästään laskutustavasta omassa myynti-ilmoituksessa. Käytännössä laskutustapoja on kolme: Oma yritys, laskutuspalvelu tai palkanmaksupalvelu. Kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat ostajalle yksinkertaisimpia, koska hänen ei tarvitse huolehtia vakuutuksista tai työsopimuksista. Verotuksellisesti palkanmaksupalvelu voi olla myyjälle hieman edullisempi vaihtoehto, mutta oman haasteensa tuo se, että ostajan ja myyjän välille syntyy työsuhde. Työsuhde tuo työnantajalle hieman lisää vastuita, kuten vakuutusten hoitamisen. Tästä syystä suosittelemmekin yksityisiä henkilöitä käyttämään laskutuspalvelua, mikäli omaa yritystä ei ole. Ostajan kannalta ei ole väliä laskutatko oman yrityksen vai laskutuspalvelun kautta.

Ota yhteyttä - anna palautetta tai kysy lisätietoja.