Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Miksi myisin palveluita Kyvykäs-markkinapaikan kautta?

Markkinapaikka tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada lisää asiakkaita hyvin pienellä vaivalla. Myynti-ilmoituksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, joten uusia tilauksia voi tulla jopa samana päivänä. Markkinapaikan kautta asiakkaasi  pääsevät pian myös antamaan työstäsi palautetta. Keräämällä hyvää palautetta, uusien asiakkaiden on entistä helpompi luottaa palvelusi laatuun. Kaiken lisäksi hinnoittelumme tekee palvelun käytöstä hyvin riskittömän, sillä maksat palvelumaksun vain niistä asiakkaista, jotka saat markkinapaikan kautta.

Miten ryhdyn myyjäksi Kyvykäs-markkinapaikassa?

Kyvykäs-markkinapaikassa kuka tahansa voi myydä omaa osaamistaan. Kun haluat myydä palveluita, kirjaudu palveluun ja tee myynti-ilmoitus. Myynti-ilmoituksen tekeminen vie keskimäärin 15-30 min. Kun ilmoitus on tehty, kiinnostuneet asiakkaat voivat olla sinuun yhteyksissä palvelun kautta. Kun asiakas tekee varauksen tai laittaa sinulle viestin alustan kautta, saat sähköpostiisi ilmoituksen saapuneesta viestistä.

Miksi kannattaa liittyä nyt heti?

Ne jotka on ollut mukana alusta asti hyötyvät eniten, koska he kerkeävät saada paljon positiivisia asiakaspalautteita markkinapaikkaan, joka myös auttaa uusien asiakkaiden hankinnassa.

Miten Kyvykäs markkinoi palveluntarjoajia?

Meillä on monia markkinointikanavia käytössä. Joitain esimerkkejä ovat facebook mainonta ja google mainonta, mutta emme ole rajoittuneet yksittäisiin keinoihin. Testaamme jatkuvasti mikä markkinointikanava on paras millekin palvelulle ja sitä kautta pystymme jatkuvasti tehostamaan meidän markkinointia

Miten asiakaspalautteet toimivat?

Sen jälkeen kun asiakas on tehnyt sinulta tilauksen häntä muistutetaan jättämään palaute hänen kokemuksistaan. Hän voi antaa myyjälle 1-5 tähteä sen mukaan miten laadukkaana hän piti palvelua. Lisäksi asiakas voi kirjoittaa avoimen palautteen, joka myös näkyy arvioinnin yhteydessä.

Sen jälkeen kun asiakas on jättänyt palautetta, myyjä voi kommentoida sitä. Jos palaute on myönteistä, voit kiittää palautteesta ja jos asiakas antaa risuja, voit kertoa oman näkemyksesi asioiden kulkuun.

Palautetta voi antaa vain sellaiset asiakkaat, jotka ovat tilanneet sinulta, eli olette sopineet kaupoista Kyvykkään kautta.

Mitä myynti-ilmoituksen hinta pitää sisällään?

Myynti-ilmoituksen hinta pitää sisällään tekijän palkkion, verot ja alustan palvelumaksun. Ilmoitetun hinnan lisäksi asiakkaalle ei siis tule muita kustannuksia, ellei niistä erikseen sovita ennen työn aloittamista.

Mitä tämä maksaa?

Meidän liiketoimintamalli perustuu siihen, että me tuodaan sulle uusia asiakkaita. Jos me ei saada sulle uusia asiakkaita, et myöskään maksa mitään, joten mukaan liittyminen on täysin riskitöntä.

Palveluun liittyminen on maksutonta. Kun teet meidän markkinapaikan kautta myyntiä, Kyvykäs perii kauppasummasta 10%.

10% provikka sisältää alvin.

Miten laskutus hoituu?

Jokainen palveluntarjoaja hoitaa itse laskutuksensa. Jos sinulla on oma yritys kuten toiminimi, niin laskutat asiakkaita normaalisti sillä. Jos sinulla ei ole vielä toiminimeä, niin voit käyttää jotain laskutuspalvelua kuten Eezyä tai Ukko.fi:tä.

Miten markkinapaikka laskuttaa myyjiä?

Seuraamme markkinapaikan kautta toteutuneita kauppoja ja laskutamme myyjää toteutuneista kaupoista. Lasku lähetetään myyjälle sähköisesti 1-3kk välein, riippuen toteutuneiden kauppojen määrästä. Beta-vaiheessa emme veloita myyjiltä mitään.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
050 344 9796
asiakaspalvelu@kyvykas.fi