Takaisin

Tietoa Kyvykäs-palvelusta

Miten palvelu toimii

Palveluiden ostaminen

Kyvykäs-markkinapaikassa on helppo etsiä paikallisia palveluita. Hakuehtoina voit käyttää esimerkiksi palvelun nimeä, sijaintia, avainsanoja tai hintaa.
Löydettyäsi mielenkiintoisen myyjän, voit ottaa yhteyttä häneen painamalla "Tiedustele"-painiketta. Tiedustelulomakkeessa pystyt ehdottamaan myyjälle työn suorittamisen ajankohtaa, päivämäärää ja kyselemään häneltä lisätietoja.

Tiedustelun lähettämisen jälkeen teille avautuu chat-ikkuna, minkä kautta voitte realiaikaisesti keskustella ja sopia tarkemmista tiedoista. 

Kun myyjä on saanut riittävät tiedot hän lähettää teille tarjouksen. Voit vielä tässä vaiheessa hyväksyä, hylätä tai ehdottaa muutosta tarjoukseen. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat myyjän puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Voit antaa palautetta myyjästä keikan suorittamisen jälkeen. Tällä autat myyjää saamaan luotettavuutta ja kehittämään omaa palveluaan.


Katso tämä lyhyt video, miten kommunikointi tapahtuu käytännössä Kyvykäs-markkinapaikalla: https://www.youtube.com/watch?v=Sv0x2FF1r1c&t=


Palveluiden myyminen

Kyvykäs-markkinapaikassa palveluita voi myydä kuka tahansa. Yritykset voivat myydä ja laskuttaa asiakkaita oman yrityksensä kautta. Yksityiset henkilöt voivat laskuttaa asiakasta käyttäen laskutuspalveluita, kuten ukko.fi tai eezy.fi. Laskutuspalveluiden käyttäminen on ostajan kannalta hyvä vaihtoehto, sillä silloin myyjän ja ostajan välille ei synny työsuhdetta, vaan kaikki hoituu asiakkaan näkökulmasta samalla tavalla kuin yritykseltä ostaessa. Markkinapaikan kautta toteutuneita kauppoja seurataan ja niistä veloitetaan myyjää.

Ilmoituksen tekeminen

Ilmoituksen tekeminen Kyvykäs-markkinapaikkaan on erittäin helppoa, eikä sen tekeminen yleensä kestä varttia pidempään. Jos sinulla on hinnastot ja esittelytekstit jo valmiina saat tehtyä myynti-ilmoituksen jopa minuuteissa. Katso tämä lyhyt video myynti-ilmoituksen tekemisestä: https://www.youtube.com/watch?v=AHEuKbsHGtY&t=