Takaisin

Tietoa Kyvykäs-palvelusta

Miten palvelu toimii

Palveluiden ostaminen

Markkinapaikassa on helppo etsiä paikallisia palveluita. Hakuehtoina voi käyttää mm. avainsanoja ja hintoja.
Kun löydät mielenkiintoisen myyjän, voit tehdä varauksen suoraan palvelun kautta painamalla "tee varaus" nappia. Mikäli haluat lisätietoa palvelusta, tai halaut pyytää yksityisen tarjouksen, ota myyjään yhteyttä ennen varauksen tekemistä. Kun varaus on tehty, ostaja ja myyjä voivat keskenään sopia kaupan yksityiskohdista, kuten osoitteesta, jossa palvelu suoritetaan.


Osto-ilmoituksen tekeminen

Ostaja voi myös tehdä osto-ilmoituksen. Tämä voi olla eduksi etenkin silloin jos kaipaat osaavaa tekijää johonkin isompaan projektiin. Osto-ilmoituksen tekeminen onnistuu painamalla "tee uusi ilmoitus" nappia oikeasta yläkulmasta. Valitse sitten kategoria ja alakategoria, mihin ilmoituksesi liittyy. Lopuksi kysytään, että haluatko tehdä osto- vai myynti-ilmoituksen.


Palveluiden myyminen

Kyvykäs-markkinapaikassa palveluita voi myydä kuka tahansa. Yritykset voivat myydä ja laskuttaa asiakkaita oman yrityksensä kautta. Yksityiset henkilöt voivat laskuttaa asiakasta käyttäen laskutuspalveluita, kuten ukko.fi tai eezy.com. Laskutuspalveluiden käyttäminen on ostajan kannalta hyvä vaihtoehto, sillä silloin myyjän ja ostajan välille ei synny työsuhdetta, vaan kaikki hoituu asiakkaan näkökulmasta samalla tavalla kuin yritykseltä ostaessa. Markkinapaikan kautta toteutuneita kauppoja seurataan ja niistä veloitetaan myyjää. Tietoa hinnoittelusta löytyy täältä.

Ilmoituksen tekeminen

Ilmoituksen tekeminen Kyvykäs-markkinapaikkaan on erittäin helppoa, eikä sen tekeminen yleensä kestä kuin 15-30 min. Jos sinulla on hinnat ja esittelytekstit jo valmiina, ilmoituksen tekemiseen menee alle 10 min. Videolta näet, miten se käytännössä onnistuu.