Tietoa Kyvykäs-palvelusta

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Kyvykäs markkinapaikka Oy
Y-tunnus: 2908044-6
Länsikatu 15
80110 Joensuu

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Mitja Piipponen
Länsikatu 15, 80110 Joensuu
mitja@kyvykas.fi

Rekisterin nimi

Kyvykas markkinapaikan käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Palvelu on yrityksille ja yksityishenkilöille tarkoitettu verkkopalvelu, jonka käyttämiseksi käyttäjien on rekisteröidyttävä. Henkilötietoja kerätään käyttäjiltä, jotta yhteydenpito käyttäjien välillä voidaan toteuttaa luotettavasti. Yhteydenpitoa voi tapahtua sekä palvelun ylläpitäjien ja käyttäjän välillä että suoraan käyttäjien välillä.

Henkilötietoja käsitellään lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa palvelun tuottamisessa.

Palveluun rekisteröityneet käyttäjät ovat Kyvykäs markkinapaikka Oy:n käyttäjärekisterissä. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti palvelun toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi, maksuvalvontaan, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin tarkoituksiin. Palvelun toteuttamisessa Kyvykäs markkinapaikka Oy voi käyttää kolmansia osapuolia.


Rekisterin tietosisälto

Rekisteriin voidaan tallentaa:

  • Yksilöintitiedot: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite
  • Kirjautumistiedot: käyttäjätunnus, salasana (tallennetaan salattuna)
  • Käyttäjän itse kirjoittama kuvaus itsestään
    Käyttäjän julkaisemia kuvia
  • Käyttäjän palveluun jättämät pyynnöt, tarjoukset ja solmitut kaupat (sis. tehtävän suorittamiseen tarvittavia tietoja)
  • Käyttäjän saamat ja antamat arviot sekä ansiomerkit
    Käyttäjien keskinäistä yhteydenpitoa ja yhtedenpitoa ylläpitoon
  • Tilastotietoa palvelun käytöstä, esimerkiksi kirjautumisten lukumäärä

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot ovat käyttäjän itsensä ilmoittamia, joko rekisteröitymisen yhteydessä tai palvelua myöhemmin käyttäessä.Mikäli käyttäjä kirjautuu Facebookin kautta, hänen julkisen profiilin tietoja voidaan käyttää.

Toisten käyttäjien antamat arviot sekä kommentit käyttäjästä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Käyttäjien tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneille, sähköisiin palveluihin tai työn ostajille palvelun kannalta välttämättömiä toimintoja varten, kuten tietojen säilyttäminen, työhistorian kirjaaminen tai muut työntekoon liittyvät velvoitteet. Henkilötietoja luovuttaessa yhteistyökumppanit velvoitetaan aina noudattamaan salassapitovelvoitetta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tiedot tallenetaan palvelimelle, joka sijaitsee EU:n sisäpuolella.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Rekisteristä poistuminen

Asiakas voi poistua rekisteristä poistamalla luomansa profiilin.


Evästeet

Kyvykäs markkinapaikan-sivuilla käytetään evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi.

Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Sen sisältämää tietoa käytetään muun muassa  helpottamaan verkkosivuston käyttöä. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Jos haluat välttää evästeiden käytön voit määrittää selaimesi asetukset niin, että evästeitä ei ladata tietokoneeseen. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.


Automatisoitu päätöksenteko

Palvelussa saatetaan käyttää algoritmipohjaista suositustoimintoa, joka voi vaikuttaa päätöksentekoon. Lopullisen päätöksen sopivasta työntekijästä tekee aina palveluiden ostaja itse.

Esimerkiksi voimme ehdottaa ostajalle ketkä ovat lähialueen hyvin arvosteltuja työntekijöitä.